VINSKI PODRUM

ISTRAŽITE VINA IZRAZITE KVALITETE

Iz naših vinograda grožđe dolazi u moderno opremljeni podrum ukopan u zemlju, gdje se najsuvremenijom tehnologijom, u idealnim uvjetima, iz grožđa izvlači samo ono najbolje. Uz kontroliranu temperaturu fermentacije mošteva, te uz pomoć suvremene tehnologije, kao i naše ljubavi i truda kojeg posvećujemo nastanku tog nektara za bogove, dobivamo mlada, svježa vina izrazite kvalitete i specifičnih bogatih aroma.

Podrum je opremljen isključivo inox bačvama najviše kvalitete i standarda.

Kvalitetu naših vina prepoznali su i degustatori na raznim natjecanjima, tako da se možemo pohvaliti raznim priznanjima u sklopu Vinovite i Vinistre. Osim priznatih nagrada, naš trud često nagrađuju naši vjerni potrošači koji se, zadovoljni kvalitetom vina, rakije i ulja, redovito opskrbljuju za svoje potrebe i potrebe restorana.

Posebno zadovoljstvo doživljavamo i na raznim promocijama na kojima sudjelujemo, budući da su kritike uvijek pozitivne.

NAŠ PODRUM MOŽETE POSJETITI:

Pon – Pet
8:00 – 12:00 ;
17:00 – 20:00

Ned
10:00 – 12:00

MODERNO OPREMLJENI PODRUM

Iz naših vinograda grožđe dolazi u moderno opremljeni podrum ukopan u zemlju, gdje se najsuvremenijom tehnologijom, u idealnim uvjetima, iz grožđa izvlači samo ono najbolje. Uz kontroliranu temperaturu fermentacije mošteva, te uz pomoć suvremene tehnologije, kao i naše ljubavi i truda kojeg posvećujemo nastanku tog nektara za bogove, dobivamo mlada, svježa vina izrazite kvalitete i specifičnih bogatih aroma. Podrum je opremljen isključivo inox bačvama najviše kvalitete i standarda.

Kvalitetu naših vina prepoznali su i degustatori na raznim natjecanjima, tako da se možemo pohvaliti raznim priznanjima u sklopu Vinovite i Vinistre. Osim priznatih nagrada, naš trud često nagrađuju naši vjerni potrošači koji se, zadovoljni kvalitetom vina, rakije i ulja, redovito opskrbljuju za svoje potrebe i potrebe restorana. Posebno zadovoljstvo doživljavamo i na raznim promocijama na kojima sudjelujemo, budući da su kritike uvijek pozitivne.

NAŠ PODRUM MOŽETE POSJETITI:

Pon – Pet
8:00 – 12:00 ;
17:00 – 20:00

Ned
10:00 – 12:00